دات نت نیوک
ویزای تحصیلی استرالیا

در این مطلب می خوانید.....

ویزای تحصیلی استرالیا چیست؟  شرایط ویزای تحصیلی استرالیا در سال 2019 چگونه است؟ تحصیل در استرالیا چقدر هزینه دارد؟ تحصیل در استرالیا رایگان است؟ مدت زمان دریافت ویزای تحصیلی استرالیا چقدر است؟ ویزای تحصیلی استرالیا بدون مدرک زبان امکان پذیر است؟ مزیت های تحصیلی در استرالیا و ویزای تحصیلی استرالیا چه هستند؟

استرالیا را می توان سرزمینی سبز برای کشف فرصت های تازه نامید.  استرالیا کشوری است با شرایط تحصیلی پویا همراه با محیطی آرام، لذت بخش و با ثبات که در شهرهای زیبا و فرهنگهای متفاوت تجربه بین المللی خوبی را برای تحصیل فراهم ساخته است.

ویزای تحصیلی استرالیا برای افرادی که می خواهند در استرالیا تحصیل کنند، مناسب است. مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای تحصیلی مسیری آسان و در عین حال روشن برای شروع زندگی در کشوری مدرن همانند استرالیا است. کشور استرالیا دانشگاه های بسیار خوبی دارد که بیشتر آن ها در رتبه های جهانی دارای رنکینگ مناسبی هستند.  در حال حاضر استرالیا بعد از آمریکا و انگلستان، سومین رتبه را در جذب دانشجویان خارجی انگلیسی زبان از آن خود کرده است. باید توجه داشت که هزینه های تحصیل در استرالیا و زندگی در استرالیا در مقایسه با آمریکا و انگلستان به مراتب پایین تر می باشد.

از نظر هزینه، استخدام دانشجویی و غیره ، پنج شهر استرالیا جز 30 شهر متناسب برای دانشجویان میباشند.تا به حال افراد بزرگ و نام آور زیادی در این کشور به تحصیل مشغول شده اند. 15 جایزه نوبل و اختراعات بی نظیر جهان در زمینه های مختلف همانند پنیسیلین، سونوگرافی، سمعک، اینترنت وایرلس، جعبه سیاه هواپیما و بسیاری از اکتشافات تکرار نشدنی جهان، مرهون دانشجویان دانشگاه های استرالیاست.

یکی از خوبی های تحصیل در استرالیا این است که دانشجو از همان اول اجازه دارد که 20 ساعت در هفته کار کند. همچنین دانشجو می تواند در تعطیلات، به طور نامحدود کار کند..همچنین متقاضی ویزای دانشجویی می تواند همسر و فرزندان مجرد وابسته به خود را به عنوان همراه با خود ببرد. همسر وی نیز اجازه 20 ساعت کار در هفته را دارد.

 

مدت اقامت شما در استرالیا با ویزای تحصیلی می تواند تا 5 سال باشد. البته با توجه به نوع پذیرش و دوره ای تحصیلی که می گذرانین، متغیر است.

برای اخذ ویزای تحصیلی استرالیا باید از یک موسسه آموزشی در استرالیا پذیرش تحصیلی گرفته باشید و البته سن شما هم باید بالاتر از 6 سال تمام باشد. همچنین قبل از صدور ویزای تحصیلی، سفارت استرالیا از شما بیمه درمانی هم می خواهد.

 

مدت زمان انتظار برای اخذ ویزای تحصیلی استرالیا:

برای پذیرش از دبیرستان های استرالیا معمولا مدت زمانی در حدود 6 هفته یا بیشتر نیاز است که البته با توجه به نوع مدرسه یا دبیرستان می تواند کمی متغیر باشد.

برای مقاطع لیسانس ، فوق لیسانس از دانشگاه های استرالیا می تواند مدت زمانی در حدود 6 تا 8 هفته را در نظر گرفت.

در مقطع دکتری هم مدت زمان بستگی به خیلی موارد همچون نوع دانشگاه ، استاد راهنما و رشته ای تحصیلی مورد نظر دارد که حدودا مدت زمان 3 الی 4 ماه نیاز است.

شرایط اصلی اخذ ویزای تحصیلی استرالیا

  • اخذ پذیرش از دانشگاه مقصد
  • تمکن مالی
  • همخوانی سن با مقطع تحصیلی
  • نمره حداقل  6.5  آیلتس آکادمیک

شخص باید بتواند اثبات کند که توانایی پرداخت هزینه های تحصیلی و زندگی به مدت حداقل یک سال را دارد که این هزینه به شهریه دانشگاه شما و سطح زندگی شما بستگی دارد.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی استرالیا: 

  • شما برای هر مقطعی که بخواهید شروع به تحصیل کنید نیاز به مدرک قبلی و ریز نمرات آن دارید.
  • نمره آیلتس 7 آکادمیک
  • پر کردن فرم دانشگاه
  • پر کردن فرم ویزا
  • تمکن مالی( پرینت حساب)
  • ترجمه مدارک هویتی

مزیت های تحصیل در استرالیا

  • استراليا يک كشور انگليسی زبان است و از اين نظر بر بسياری از مراكز آموزشی ديگر كشورهای جهان برتری دارد.
  • امكان ۲۰ ساعت كار در حين تحصيل برای همه دانشجويان و دانش‌آموزان در استراليا وجود داشته به صورتی که هر یک از دانشجویان می توانند در خلال ترم تحصيلی خود تا ۲۰ ساعت در هفته و در هنگام تعطيلات به طور تمام وقت به كار بپردازند. اجازه كار بلافاصله پس از آغاز تحصيل فراهم می شود.
  • مراكز آموزشی استراليا در مقايسه با مراكز تحصيلی ساير كشورهای نيمكره غربی، از هزينه‌های زندگی و تحصيلی مناسب تر و سطح تحصيلی بالاتر برخوردار هستند.
  • مراكز آموزشی استراليا پيوسته با نيازهای فرهنگی و مذهبی محصلين همراه هستند و در جهت تطبيق آنان با شرايط محيطی جديد، ياريشان می كنند.
  • تحصيل در مراكز آموزشی استراليا در محيطی امن، آرام و مفرح صورت می پذيرد.
  • رشته های مختلف آموزشی با شرايط تحصيلی مناسب در اختيار علاقه‌مندان می باشد.
  • برنامه دانشگاه ها و مراكز آموزشی استراليا متناسب با نيازهای دانشجويان و دانش‌آموزان بين‌المللی تنظيم گرديده است.
  • مراكز آموزشی استراليا به تمامی استانداردهای آموزشی مجهز بوده و منطبق با‌ این استانداردها پذیرای دانشجویان خارجی می باشند.
  • استراليا از بزرگترين اجتماعات چند فرهنگی و هماهنگ دنياست و با مردمانی خونگرم و صميمی پذیرای  اتباع ديگر كشورها می باشد.
  • یکی از مزیت های مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل ، امکان اخذ اقامت استرالیا پس از اتمام تحصیل می باشد.

 

هزینه های تحصیل در استرالیا

  • مدارس دولتی: بین ۱۰۰۰۰ تا ۱۸۰۰۰ دلار استرالیا در سال
  • مدارس خصوصی: بین ۱۷۰۰۰ تا ۶۰۰۰۰ دلار استرالیا در سال
  • دانشگاه - کارشناسی (طول دوره از ۲/۵ تا ۵ سال)، کارشناسی ارشد (طول دوره از ۱ تا ۳ سال) و دکتری (طول دوره از ۲/۵ تا ۵ سال) و غیره: بین ۱2۰۰۰ تا ۳۵۰۰۰ دلار استرالیا در سال
  • پزشکی و دندانپزشکی (طول دوره بین ۴ تا ۷ سال): بین ۳۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰۰ دلار استرالیا در سال
  • دوره های زبان: بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ دلار استرالیا در هفته
  • هزینه زندگی: سالانه حداقل ۱۸۶۱۰ دلار استرالیا

به طور کلی تمامی دانشگاه های استرالیا از خوابگاه های مناسب برخوردار هستند.

 

هزینه های زندگی دانشجویی در استرالیا

گفته می شود که هزینه زندگی دانشجویی برای فرد مجرد در استرالیا سالانه معادل ۱۸۶۱۰ دلار استرالیا می باشد. این مبلغ جدای از شهریه دانشگاه بوده و بسته به شیوه زندگی شما متفاوت خواهد بود. دانشجویان متأهل باید سالانه ۹۰۰۰ دلار به ازای همسر و ۶۰۰۰ دلار به ازای هر یک از فرزندان خود به این مبلغ اضافه نمایند. شکی نیست که در استرالیا در ازای پولی که می پردازید، بیشترین بهره را می برید. ارزش پول در استرالیا به مراتب بالاتر از دیگر نقاط جهان از جمله ایالات متحده امریکا و بریتانیا است. مردم استرالیا از یکی از بالاترین استانداردهای جهانی زندگی برخوردار هستند.

 

 

ادامه دارد.......